LITE OM VAD SOM HÄNDER OCH KOMMER SKE

Ja då går vi bara o väntar på att Doris skall börja löpa igen, så vi kan åka till dalarna o para henne med en mkt fin harlekin utställningschampionCool

Då är ultraljud till Doris bokat.. på Måndag bär det av till s-vall.. så nu får ni alla hålla tummarna för det är nåt där inne..

Var till Svenstavik och ställde Vanilla..

Vart 1a och Very Good. Nästa utställning planeras i Sundsvall.. Tror inte vi har någon tidigare här runt omkring..

Nu har Haidi börjat löpa så nu ska det paras med våran CeasarCool.. Blir förhoppningsvis omkring nästa vecka.. så håll tummarna nu.

Så kanske vi har schäfervalpar om ett tag och sedan i Oktober bör Doris löpa så då planeras parning på henne så då komemr GD valpar och där söker vi fodervärdar..Cool

Ja det har hänt mkt här sen sist..

Vanilla bröt benet i sommar och fick inte röra sig. Med 4 stift i bakbenet och är en valp med full av spring, kan jag lova det var en jobbig period för alla. Tyvärr så försvann den sociala biten för henne då , men den jobbar vi tillbaka nu. Vanilla är en härlig o fin tjej, tjurig som en bulle är.. Friskt och pigg..

 

Doris skulle paras nu i november men det vart ett sånt konstigt löp så vi for o gjorde ett prognestorentest o då var det för sent o para henne så nu satsar vi på majlöpet..

Senaste kommentarer

26.04 | 07:58

Hej!
Några planerade kullar iår?
Mvh Sabina

...
30.01 | 15:50

Hej.. Nej inte denna vår, då panda är för ung

...
30.01 | 11:59

Hejsan !
Några bulle valpar på gång till våren , en liten undran från junsele.
Vänl jennie

...
17.11 | 12:50

Hejsan
Näe tyvärr Hanna så har vi inte det för tillfället.. mvh carola

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS