Standardsida

Klippning pågår...

Om Oss

Vi är två familjer som driver kenneln ilag det är min mor Gudrun Kjerp Molin och hon hade puli och sen är det jag Carola som har Grandisar.

Carola

Carola har barnen Jenna  född 01 Alicia född 03 lillsladdisen Kira född 10.

I familjen har vi också katterna Oreo och Arvid Gullansson och kaninerna Sture och Tingeling av rasen, Belgisk jätte samt Belgisk Jätte och Fransk vädur.

   

Tyvärr så har vi inga mera djur, finge Carola bestämma och drömma lite så fanns det mkt mera djur här hemma, men vi ska ha tid rum och plats för dom också.

Vi hade tidigare Papegojan Tjicko och Minigrisen Sven-Ragnar som tyvärr gick bort i april -12..Och sen fick Carola en Ko i julklapp , Dora hette hon, en brun jättesnäll och go ko, favoritkossan min hos Rosa o Erland där jag jobbade och hade ett "andra hem", av dom fick jag även Border Collien Pelle som vi vallade får med, jätteskoj att få använda hunden till nåt vettigt och få jobba med..

Har även haft Schäfern Emmy, som min mor skaffade när jag var ca 12år och som jag tränade och lärde upp - ja både mig och henne, min första hund, som jag också tog med mig när jag flyttade hemifrån.

Har också haft En grandis tik tidigar Tora, en helt suverän härlig tik, kärleksfull till max, men som haft ett helsike tidigare i livet innan jag köpte henne, mkt olika familjer, kennlar och styrk har den stackarn fått. men en suveränt härlig tjej var hon, som tyvärr gick bort i magomvridning bara 1,5år gammal.

Sen har jag haft Ettan och Lillan som också nyligen gått bort. Två härliga hundar och som är grunden för kenneln och kullarna vi haft. Mer info om dom på deras sida.

 

 

Gudrun  60+  Har två barn Stefan och Carola och 4 barnbarn (Jenna Alicia Kira och Maja)

Bor i en lgh nästan centrala Ånge tillsammans med egen uppfödda Puli Docka samt en hund Leija hon tog som var omhändertagen av länsstyrelsen ifrån en riktig hundhärva med ett 60 tal hundar, hon är en blandning tax/cocker spaniel på ca 3 år , med en stor gård utanför, så all lgh känsla är borta, jättemysigt ställe.

Hon har tidigare haft schäfern Emmy, sen även Higge en St Bernhard  och Landseer'n Jasmine-som Gudrun även haft en kull på, med fina härliga valpar.

Med vänlig hälsning
Carola

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Yvonne | Svar 11.12.2013 22.01

Hejsan, hittade precis hit och vad fin sidan är!!!! Tycker att det är så kul att se Gudrun och Lukas mamma Mimmi på bild...Lukas mår finfint!

carola 06.01.2014 15.27

Hej vad kul att ni hittat hit.. går allt bra i Finland ? saknar bloggen din .. var ju så kul o läsa med och om Lukas..
kram på er

Gudrun | Svar 26.11.2013 09.07

kul med en ny sida fin var den åxå

jenna molin | Svar 12.03.2013 19.38

hej jag älskar verkligen den har sidan

carola 12.03.2013 21.06

Tack Jenna.. vad gulligt av dig..

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.04 | 07:58

Hej!
Några planerade kullar iår?
Mvh Sabina

...
30.01 | 15:50

Hej.. Nej inte denna vår, då panda är för ung

...
30.01 | 11:59

Hejsan !
Några bulle valpar på gång till våren , en liten undran från junsele.
Vänl jennie

...
17.11 | 12:50

Hejsan
Näe tyvärr Hanna så har vi inte det för tillfället.. mvh carola

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS